Andere interessante links

Houvast bij herstel

Zorg ook na Covid-19 dat uw organisatie gezond blijft

Voor de deelgebieden personeel & HR, fiscaal en juridisch hebben we de belangrijkste tips en aandachtspunten op een rij gezet. Uitgaande van drie fases: korte termijn, middellange termijn en lange termijn.

Rethink NL

Tot welke nieuwe inzichten zijn we tijdens de Covid-19-crisis gekomen en welke geleerde lessen willen we meenemen naar de toekomst? Op deze webpagina vindt u een overzicht van de ontwikkelingen en verwachtingen op de diverse deelgebieden en sectoren.

Future of Work podcast

met Mel Jacobs en Vanessa van de Wiel

Kort voor de corona-uitbraak ontvingen we Mel Jacobs en Vanessa van de Wiel als gastsprekers in onze commissarissenontmoeting ‘Digitale transformatie draait om mensen’. In deze podcast raken zij dezelfde gesprekspunten als tijdens de bijeenkomst.

Inzicht in hoe CFO’s en CIO’s de impact van de coronacrisis ervaren

PwC doet wereldwijd onderzoek naar de impact van de coronacrisis vanuit het perspectief van de CFO en CIO. Klik hieronder naar een samenvatting van de resultaten:

Digital fitness-app

Gratis beschikbaar tot 31 juli 2020

Vergroot uw digitale kennis op onderwerpen die helpen bij het ontwikkelen van gedrag, mindsets, relaties en vaardigheden. U hebt keuze uit tientallen categorieën.

Future of Finance podcasts

In de podcast serie Future of Finance geven prominente finance professionals hun visie op de toekomst van de financiële functie. O.a. Paul Smits, voormalig CFO en als commissaris verbonden aan Batenburg Techniek, werkte hieraan mee en geeft zijn visie op hoe een finance professional innovatie kan aanjagen.

Vragen?

Heeft u vragen over een van deze onderwerpen en uw rol als commissaris? Neem dan contact met ons op via nl_commissarissenontmoetingen@pwc.com

Bent u ook al lid van de PwC NL Commissarissen groep op LinkedIn?