Het programma

Ervaringen uitwisselen en kennis delen

Binnen ons programma Commissarissenontmoetingen organiseren wij een reeks bijeenkomsten voor commissarissen en toezichthouders:

De rondetafel-bijeenkomsten zijn besloten, kleinschalig en specifiek gericht op commissarissen en toezichthouders van beursgenoteerde ondernemingen, (middel)grote private ondernemingen en de grote not-for-profit of publieke organisaties. U krijgt in deze bijeenkomsten de mogelijkheid openhartig en in een vertrouwde omgeving ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en uw persoonlijke netwerk uit te breiden.

De seminars bieden u de gelegenheid een grotere groep commissarissen en toezichthouders uit diverse sectoren te ontmoeten. U krijgt in deze bijeenkomsten de mogelijkheid kennis op te doen en uw persoonlijke netwerk uit te breiden.

Onderwerpen

De Commissarissenontmoetingen worden georganiseerd rondom actuele en relevante thema´s die aansluiten bij de informatiebehoefte van commissarissen en toezichthouders. We kiezen hier voor onderwerpen langs de lijnen van strategie, governance en gedrag.

Na een inleiding door een externe spreker eventueel in combinatie met een van de vakspecialisten van PwC, is er ruimte voor discussie.

Voor meer informatie:

Jacobina Brinkman

Managing partner Commissarissenontmoetingen

+31 (0)88 792 73 03

jacobina.brinkman@pwc.com

Yolanda Bröcker-van der Meer

Lisanne Verhoeven

+31 (0)88 792 20 42

lisanne.verhoeven@pwc.com

Barbara Westendorp

+31 (0)88 792 58 79

barbara.westendorp@pwc.com