Welkom

Met veel plezier presenteer ik u deze update van de programmagids voor de Commissarissenontmoetingen met de aankondiging van nieuwe bijeenkomsten na de zomer. Vooralsnog hopen wij deze bijeenkomsten weer fysiek (conform rivm-richtlijnen) te kunnen organiseren en wachten met enige spanning op de beslissingen van het kabinet en rivm.

In oktober stellen we u dan graag voor aan Andreas von Specht, founder van AvS – International Trusted Advisors en Global top 100 Family Business influencer. In samenwerking met AvS en INSEAD heeft PwC eerder dit jaar onderzoek gedaan naar hoe externe executives kunnen slagen in een familiebedrijf. Een zeer boeiend onderwerp die we graag ook bij u onder aandacht brengen.

Daarnaast hebben we in november een tweetal bijeenkomsten op het programma:

  • Een strategische (geopolitieke )achtergrond sessie over China en de invloed van de Chinese macht op het Westerse bedrijfsleven.Sinoloog en ondernemer Pascal Coppens zal ons helpen met wat u als toezichthouder moet weten wanneer het bedrijf of de organisatie waarop u toezicht houdt een samenwerking opzoekt met Chinese ondernemingen of investeerders?
  • En daarnaast een ontmoeting waarin we met Luuk Hoogeveen, CFO JAB Holdings in gesprek gaan over zijn ervaringen over het embedden van ESG-factoren in de bedrijfsstrategie. We hopen u te inspireren aan de hand van dit prachtige praktijkvoorbeeld.

Wanneer u zich al eerder hebt aangemeld voor een van deze data hoeft u dit ons natuurlijk niet opnieuw door te geven en ontvangt u binnenkort nader bericht over de betreffende bijeenkomst(en). Ik zie ernaar uit u komend najaar (opnieuw) te ontmoeten Met vriendelijke groet,

PS. Graag maak ik u attent op de terugkijkmogelijkheid van het onlangs gehouden Seminar in het programma. De link vind u via de pagina 'Relevante publicaties en links'.